Nikita revine la Pro TV

Fanii superserialului Nikita vor avea parte, incepand din 13 decembrie, la Pro TV, de mult asteptata reintalnire cu temerara blonda al carei temperament a pus pe jar imaginatia romanilor. Pro TV

Fanii superserialului Nikita vor avea parte, incepand din 13 decembrie, la Pro TV, de mult asteptata reintalnire cu temerara blonda al carei temperament a pus pe jar imaginatia romanilor. Pro TV redifuzeaza episoadele celei de-a patra serii a serialului realizat dupa filmul cu acelasi nume, regizat de Luc Besson. Intoarcerea Nikitei la Pro TV va fi una exploziva si pasionala, intr-un episod de senzatie in care vietile Nikitei si a lui Michael vor fi amenintate de o primejdie de moarte. Temandu-se de o tentativa de lovitura din partea lui Michael si a Nikitei, Sectiunea, in frunte cu Madeline, incearca sa o "modeleze" pe Nikita in asa fel incat sa-i anihileze toate sentimentele, inclusiv pe cele fata de Michael. Tocmai de aceea, cei doi sunt urmariti indeaproape si tinuti sub un control foarte strict. Nikita este transformata in agentul perfect: fara sentimente si fara constiinta propriei existnte. Temandu-se ca acest procedeu va fi aplicat tuturor celor din Sectiune, Michael cauta sa dea de urma lui Gelman, creatorul acestui procedeu de "spalare a creierului". Sectiunea afla de planurile lui Michael si ordona eliminarea acestuia. Daca si cum vor reusi sa faca fata acestor situatii, veti putea afla urmarind cea de-a patra serie a serialului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările