Muzica "Din darul magilor"

Fundatia Culturala Phoenix a hotarat ca si anul acesta sa intampine Craciunul cum se cuvine. In perioada 17-21, amatorii de pop, folk, rock si jazz (in aceasta ordine) vor avea parte de cate o seara


Fundatia Culturala Phoenix a hotarat ca si anul acesta sa intampine Craciunul cum se cuvine. In perioada 17-21, amatorii de pop, folk, rock si jazz (in aceasta ordine) vor avea parte de cate o seara dedicata genului favorit. Pe 17 decembrie, Paula Seling, Silvia Stefanescu si Marcela Buruian sunt protagonistele unui concert; pe 18 ii veti asculta pe Narcisa Suciu si Ducu Bertzi; Mircea Rusu si Sfera (noul proiect al lui Tica Alexe de la Sfinx Experience) sustin recitalul din 19 ale lunii, iar Trio Puiu Pascu, Trio Florin Romanescu si Nicolas Simion va vor canta in seara zilei de 20. 21 decembrie este data in care a fost programat concertul de gala, cu artistii sus-amintiti si invitatii lor, Krypton, Adriana si Tonic. Repertoriile proprii si cantecele de iarna reprezinta oferta acestui tur de forta, intitulat "Din darul magilor" si care va fi gazduit de sala ArCuB. Pretul unui bilet pentru oricare dintre seri este de 50.000 lei. Ca o surpriza, spectatorii care au participat la unul din primele patru spectacole vor primi o carte postala cu interpretul preferat, pe baza careia li se va permite accesul la Seara de Gala.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: