Lumea privita prin ochii Romaniei

Centrul Cultural European impreuna cu UNITER anunta premiera primei sale productii, cu spectacolul Made in Romania, semnat de Dan Puric. Dupa o prima reprezentatie, jucata chiar pe 1 decembrie, de la

Centrul Cultural European impreuna cu UNITER anunta premiera primei sale productii, cu spectacolul Made in Romania, semnat de Dan Puric. Dupa o prima reprezentatie, jucata chiar pe 1 decembrie, de la ora 23.00, in cadrul Festivalului National de Teatru, in sectiunea Off-independentii, spectacolul este programat asta-seara, precum si in serile de 5 si 7 decembrie, de la ora 18.30, la sala Rapsodia (strada Lipscani, numarul 53). De ce Made in Romania? Raspunde Dan Puric: "Romania nu este numai o natiune, un popor, ea este o atitudine in fata lumii si, mai presus de toate, un spirit. Nu stiu de ce, dar a privi lumea prin ochii Romaniei pentru mine este acelasi lucru cu a privi lumea prin ochii unui copil...(...) Si deoarece lumea de azi nu mai este lumea mea, m-am gandit sa cobor impreuna cu o mana de copii cu suflete tremurande din aripi de fluturi, pana in piata si sa scriu: Made in Romania cu speranta ca in super-market-ul in care traim, acesti fast-men, fast-thinkers, fast-lovers se vor opri din fast-food-ul lor si-si vor aminti ceva..." Made in Romania face parte din proiectul Itinerarii si Spectacole menit sa ofere spectacole de teatru in spatiile Caselor de Cultura ale Sindicatelor din tara. Dupa reprezentatiile din Bucuresti, spectacolul va pleca intr-un turneu national si va fi reprezentat la Tg. Mures, Sfantu-Gheorghe si Ploiesti in zilele de 18, 19 si 20 decembrie 2001. Ca un dar inaintea Craciunului...(C.M.)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: