"Inedite pe ecran"

Cinci filme care nu au sanse de a intra in reteaua noastra de distributie vor fi proiectate pana duminica, 2 decembrie, inclusiv, in sala "Elvira Popescu", prin grija Institutului Francez. Spectatorii

Cinci filme care nu au sanse de a intra in reteaua noastra de distributie vor fi proiectate pana duminica, 2 decembrie, inclusiv, in sala "Elvira Popescu", prin grija Institutului Francez. Spectatorii nostri au prilejul de a urmari propunerile deloc conventionale ale unor autori mai putin cunoscuti in perimetrul nostru care si la ei acasa se bucura de renumele celor ce nu se aliniaza normelor. Este vorba despre: "Etat des lieux" de Jean-Francois Richet, "Fred" al lui Pierre Jolivet, "Beau travail" al controversatei Claire Denis, "Une affaire de gout" semnat de realizatorul unor emisiuni literare, editorul Bernard Rapp si "Personne ne m'aime" cu care Marion Vernoux declansa in 1994 un scandal astazi uitat. In acest din urma film poate fi vazuta, alaturi de Bernadette Laffont, Bulle Ogier, Jean-Pierre Lasaud, actrita Michelle-Doina), a carei mama este plecata din Romania.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: