Gérard Depardieu şi Harvey Keitel au încheiat filmările din România

Filmările pentru pelicula „Ipu - Convicted to Live", care s-au desfăşurat în ultimele şase săptămâni la Sighişoara şi Bucureşti s-au încheiat.

„Ipu - Convicted to Live", regizat de Bogdan Dreyer, cu Gérard Depardieu şi Harvey Keitel în rolurile principale are în distribuţie şi actori români.

După şase săptămâni la Sighişoara şi Bucureşti, filmările din România au luat sfârşit în noaptea de luni spre marţi, cu o scenă de război al cărei protagonist a fost tânărul actor Bogdan Iancu.

Gérard Depardieu, Harvey Keitel şi Laura Morante au plecat din Capitală la sfârşitul săptămânii trecute. Încântat de zilele petrecute în ţara în care s-a născut mama sa, Keitel şi-a propus să revină în România şi la lansarea filmului, anul viitor, împreună cu Depardieu.

În aşteptarea acestei ultimei zile de filmare, probabil în decembrie, regizorul Bogdan Dreyer va lucra la Bruxelles, unde va avea loc postproducţia peliculei, la Galaxy Studios.

Filmul va fi gata în martie 2012.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările