Fereastra spre Japonia

Ieri, a avut loc, la Ambasada Japoniei in Romania, ceremonia semnarii pentru un nou proiect tip "Grassroots Project" pentru Biblioteca Municipala "Mihail Sadoveanu". Contractul de Grant a fost semnat

Ieri, a avut loc, la Ambasada Japoniei in Romania, ceremonia semnarii pentru un nou proiect tip "Grassroots Project" pentru Biblioteca Municipala "Mihail Sadoveanu". Contractul de Grant a fost semnat de E.S. Hidekata Mitsuhashi, ambasadorul Japoniei, si d-na Rodica Cosmaciuc, director adjunct al Bibliotecii Municipale "Mihail Sadoveanu". In cadrul acestui nou proiect Grassroots - al saselea pana in prezent -, Bibliotecii Municipale "Mihail Sadoveanu" i se doneaza echipamente si tehnica de calcul in valoare de $ 93,255 pentru infiintarea Centrului de Informare "Fereastra spre Japonia". Centrul, care va functiona efectiv din 2002, are drept scop promovarea culturii si civilizatiei japoneze in randul publicului bucurestean.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările