Dragoş Bucur, ambasadorul programului „Tineret în mişcare”

În perioada 27 - 28 septembrie, se va desfăşura la Bucureşti programul UE „Tineret în mişcare" al cărui ambasador este cunoscutul actor Dragoş Bucur

Evenimentul „Tineret în mişcare" se va desfăşura în Capitală la sfârştul acestei luni şi cuprinde concerte, spectacole de teatru şi workshop-uri interactive, pentru promovarea studiului şi stagiilor în străinătate în rândul tinerilor.

„Tineret în mişcare" este o iniţiativă a Uniunii Europene care are scopul de a îmbunătăţi calitatea educaţiei şi gradul de angajabilitate a tinerilor.
Pe parcursul celor două zile, între orele 14.00 şi 23.00, tinerii sunt invitaţi să ia parte la diverse activităţi - workshop-uri interactive, teatru forum, teatru de improvizaţie, „Biblioteca vie", dezbateri electorale şi o serie de concerte cu Butterflies in My Stomach, Les Elephants Bizzares, C.T.C. şi Şuie Paparude -, iar Dragoş Bucur le va vorbi despre implicarea sa în acestă iniţiativă.

„Acum 22 de ani, libertatea de a călători în jurul lumii era doar un vis în România, astăzi ne putem bucura de această libertate şi de felul în care oamenii de pe întreg pământul sunt conectaţi", a spus Dragoş Bucur.

Oaspeţii evenimentului vor fi invitaţi să-şi testeze cunoştinţele despre UE în cadrul unui chestionar distractiv. Programul le oferă tinerilor şansa de a descoperi şi de a învăţa mai multe despre oportunităţile de a-şi petrece o parte a parcursului educaţional sau de instruire în străinătate, pentru a-şi îmbunătăţi abilităţile sau pentru a obţine unele noi. Evenimentul va include o zonă informativă, unde vizitatorii vor afla mai multe despre diferite proiecte şi vor putea discuta cu persoane care au beneficiat deja de fonduri ale UE pentru studii, voluntariat sau stagii de practică în străinătate.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: