Dezbatere „Historia“ la Adevărul Live: Cum schimbă lumea coronavirusul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile sanitare fac eforturi uriaşe pentru a limita răspândirea virusului, dar virusul se răspândeşte în continuare FOTO Eduard Enea
Autorităţile sanitare fac eforturi uriaşe pentru a limita răspândirea virusului, dar virusul se răspândeşte în continuare FOTO Eduard Enea

Răspândirea rapidă la nivel mondial a coronavirusului produce efecte majore cu urmări greu de evaluat. Numărul celor afectaţi creşte, China înregistrează deja o scădere a activităţii economice, pieţele financiare se confruntă cu mari fluctuaţii, se reduce numărul călătoriilor, se anulează evenimenete internaţionale, în timp ce autorităţile sanitare fac eforturi uriaşe pentru a limita răspândirea virusului.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Ce înseamnă acestă epidemie la scară istorică? Cât de periculoasă este şi cum poate afecta întreaga lume? La ce să ne aşteptăm în următoarele luni. Va dispărea virusul de la sine?

Discutăm la Dezbaterile Historia, la Adevărul Live, începând cu ora 12.00, împreună cu Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, cu profesorul universitar Octavian  Buda, şeful catedrei de Istoria Medicinei la UMF „Carol Davila” din Bucureşti, şi cu doctorul Viorel Alexandrescu, virusolog. O emisiune moderată de Ion M.Ioniţă, redactor-şef Historia.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite