Concursul Piesa anului 2001

Uniunea Teatrala din Romania - UNITER - anunta ca editia 2001 a Concursului de dramaturgie "Cea mai buna piesa romaneasca a anului" primeste texte pentru teatru pana la data de 31 decembrie

Uniunea Teatrala din Romania - UNITER - anunta ca editia 2001 a Concursului de dramaturgie "Cea mai buna piesa romaneasca a anului" primeste texte pentru teatru pana la data de 31 decembrie 2001. Autorii vor trimite piesele dactilografiate, nesemnate, cu un moto pe pagina de titlu. Acelasi moto va fi inscris pe un plic inchis in care se vor afla datele de identificare a autorului (nume, adresa, telefon). Nu se primesc la concurs piese scurte (intr-un act), dramatizari sau piese publicate sau reprezentate. Textele inscrise la concurs nu se inapoiaza. Juriul va anunta piesa castigatoare la sfarsitul lunii februarie 2002, iar Editura UNITEXT o va publica intr-un volum lansat la Gala Premiilor UNITER cand va fi inmanat si premiul. Concursul, premiul si editarea piesei sunt finantate de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: