Complexul Muzeal National "Moldova", pe CD

Complexul Muzeal National "Moldova", din Iasi, a lansat un CD cu imagini si informatii privind intreg patrimoniul adapostit de cele 4 mari muzee din Palatul Culturii: Muzeul de Arta, Muzeul de

Complexul Muzeal National "Moldova", din Iasi, a lansat un CD cu imagini si informatii privind intreg patrimoniul adapostit de cele 4 mari muzee din Palatul Culturii: Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie, Muzeul Stiintei si Tehnicii "Stefan Procopiu" si Muzeul Etnografic. CD-ul a fost realizat de-a lungul a 4 ani de zile de o echipa de absolventi ai Facultatii de Calculatoare de la Universitatea Tehnica "Gh. Asachi", care a lucrat sub coordonarea prof. univ. dr. Florin Pantelimonescu. CD-ul cuprinde si trei sectiuni separate in care sunt prezentate: orologiul din turnul central al Palatului Culturii (piesa unicat), Sala Voievozilor si un set de icoane de o valoare exceptionala. Informatiile sunt redactate in limba engleza.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările