Cele mai populare teorii ale conspiraţiei

Cele mai populare teorii ale conspiraţiei

Imagine cu ultimele secunde ale lui Kennedy

Întotdeauna vor exista teorii care găsesc conspiraţii în tot ce se întâmplă. Indiferent dacă sunt sau nu adevărate, acestea reuşesc să convingă destul de mulţi oameni.

Ştiri pe aceeaşi temă

De la cum publicitatea ne controlează subliminal comportamentul la extratereştrii de la Roswell, la organizaţii secrete care stăpânesc lumea la teorii privind atacurile teroriste de la 11 septembrie, pot fi aceste teorii adevărate? Acest lucru rămâne de judecat de fiecare om în parte. 

 10- Publicitatea subliminală

Publicitatea subliminală, termen gândit de James Vicary în 1957, este un mesaj ascuns într-o imagine cu scopul de influenţa comportamentul privitorului. A fost prima dată folosită într-un film din New Jersey, care a influenţat spectatorii să cumpere Coca-Cola şi să mănânce popcorn. Anii următori, Federal Communications Commission, a deşfăşurat o anchetă şi a interzis acest tip de publicitate.

9- Triunghiul Bermudelor

Poveştile privind vase şi avioane dispărute deasupra Triunghiului Bermudelor sunt cunoscute de aproape toată lumea. Această zonă misterioasă este localizată în vestul Atlanticului. Conform adepţilor teoriilor conspiraţiilor, extratereştii controlează aceasta zonă, cauzând toate aceste dispariţii. Unii chiar consideră că aici ar fi locaţia continentului Atlantis.

8- Roswell

Legătura dintre Roswell şi extratereştrii este una dintre cele mai populare teorii, încă din 7 iulie 1947, când s-a raportat o prabuşire la Roswell, New Mexico. Martorii au afirmat că au văzut multe bucăţi metalice în jurul zonei şi chiar un disc luminos s-ar fi aflat pe cer cu câteva minute înaintea prabuşirii. Glenn Dennis, în 1989, a afirmat chiar că o autopsie a fost făcuta asupra sa de către extratereştrii la Roswell. Aceste teorii sunt alimentate de declaraţiile inconsistente ale autorităţilor militare americane.

CONTINUAREA PE HISTORIA.RO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările