Ce s-a întâmplat cu copiii dictatorilor după ce aceştia au murit?

Ce s-a întâmplat cu copiii dictatorilor după ce aceştia au murit?

Fiul lui Fidel Castro a avut o soartă tragică FOTO Getty Images

Aşchia nu a sărit departe de trunchi în cazul unora dintre cele mai puternice – şi mai de temut – familii din lume. În unele cazuri, urmaşii dictatorilor au ălcat pe urmele părinţilor, în altele au clacat din cauza presiunii majore la care au fost supuşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Moştenitorii unor lideri de temut din întreaga lume au avut un exemplu negativ în tatăl lor, care era un conducător despotic, însă nu toţi au călcat pe urmele părintelui tiranic. Unii şi-au dorit să se îndepărteze cât mai mult de sistemul dictatorial impus de capul familiei lor, iar alţii au ajuns chiar să-l depăşească în ticăloşii şi cruzimi pe primul om în stat.

Iar unii dintre ei au reuşit să-şi refacă viaţa într-un colţ de lume, departe de influenţa distrugătoare în care crescuseră şi se formaseră.

Citeşte aici poveştile lor impresionante şi află ce s-a întâmplat cu fiul Lui Fidel Castro, cu cel al lui Saddam Hussein şi cu fiica lui Stalin. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările