Banica jr. dedica noul album fiului sau nenascut

Stefan Banica jr. se afla intr-o pasa cat se poate de romantica. "De vina" este, probabil, si conditia sa de viitor tata (iubita lui ii va darui un baietel in luna februarie a anului viitor), insa o

Stefan Banica jr. se afla intr-o pasa cat se poate de romantica. "De vina" este, probabil, si conditia sa de viitor tata (iubita lui ii va darui un baietel in luna februarie a anului viitor), insa o contributie semnificativa o are firea de artist. Specifica romanului. Ca urmare a acestei stari de fapt, domnul Banica a scos la iveala un nou album. In care vorbeste (mai bine zis canta) "De dragoste...in toate felurile!". Si in 11 piese, de traditionala, pentru el, factura pop-rock. La care se adauga, in premiera, influente de bossanova, rumba si soul. O alta noutate este folosirea claviaturilor. (Noua este si colaborarea cu casa de discuri Cat Music, care, se spera, va fi una profitabila pentru ambele parti.) "Gaseste-mi loc in inima ta" este prima melodie promovata de pe noul disc. Banica jr. si-a gasit, de ceva vreme, loc in inimile fanilor, mai ales in cele ale domnisoarelor. Care s-au inghesuit cu elan la lansarea de miercuri, 12 decembrie, si au cantat alaturi de artist. Mai multi admiratori ai sai vor canta, pe 2 februarie 2002, la Sala Palatului, intr-un concert care se anunta plin de surprize.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările