Aventurile lui Radu Anton Roman - in varianta livresca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In spatiul cochetei galerii-librarie "La Calul Balan" a avut loc vineri, 18 ianuarie, lansarea a trei carti, fiecare din ele mica bijuterie, toate avandu-l ca autor pe Radu Anton Roman. Cartile,

In spatiul cochetei galerii-librarie "La Calul Balan" a avut loc vineri, 18 ianuarie, lansarea a trei carti, fiecare din ele mica bijuterie, toate avandu-l ca autor pe Radu Anton Roman. Cartile, rezultat al unor "frumoase experiente" ale autorului, sunt: "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti", "In Delta cu Jacques-Yves Cousteau" si Bucharest (album de fotografii la care Radu Anton Roman semneaza textul). In timp ce "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti" - editie noua, "indelung revazuta si mult adaugita" se vrea o editie intregitoare in raport cu precedenta si o completa trecere in revista a traditiilor culinare romanesti, "In Delta cu Jacques-Yves Cousteau" este o "marturie de adolescent a celei mai mari aventuri" a autorului, aceea traita alaturi de oceanologul francez in Delta Dunarii. Ultima carte, expresia experientei bucurestene a scriitorului, ne aduce in fata ochilor un alt oras decat cel pe care il stim indeobste, si anume un oras frumos. La lansare au fost prezenti si au vorbit despre carti si autorul lor: Tudor Octavian, Nelu Bansoiu, Cristian Tabara si Mihai Oroveanu.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite