Am decis: dăm Moldova lui Dodon şi Ardealul Ungariei. Ne vedem peste 5 ani în România Foarte Mare

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am decis: Moldova de la Vest de Prut trebuie dată către Republica Moldova, iar Ardealul trebuie neapărat oferit Ungariei.

Ce s-ar întâmpla dacă am face acest lucru? Prin cedarea regiunii Moldova către Republica Moldova am avea o majoritate confortabilă unionistă, iar de a doua zi putem pune serios de un referendum pentru Unire. Populaţia din regiunea Moldova este mai mult decât dublă decât cea din Republica Moldova. Mai puneţi aici şi jumătate din populaţie unionistă şi nici nu mai contează regiunea transnistreană, deci obţinem bonus şi regiunea transnistreană, căci o invităm la vot. Eu recomand ca să punem de referendum din timp ca lucrurile să se petreacă de pe o zi pe alta.

Ca să închidem şi gura Ungariei putem să cedăm şi tot Ardealul, dar tot, adică inclusiv cu populaţia covârşitor majoritar românească. Ca să fim drăguţi le dăm şi Buzăul şi ne facem şi buletine de Cluj cu toţii. Ce am avea? Românii ar conduce considerabil politica de la Budapesta deoarece statul nu ar mai fi unul unitar ci multietnic. Cel mai probabil că se va putea cu uşurinţă obţine şi alipirea Ungariei la România şi acest lucru nu prin forţă ci prin dorinţa majorităţii. Nu mai spun că după o generaţie, pentru că „românii beau mult lapte de vacă - căci sunt săraci”, vom deveni populaţia majoritară.

Binenţeles că nici Ungaria nu vrea Ardealul şi nici Republica Moldova nu vrea regiunea Moldova din România.

Despre gestul preşedintelui Rusiei un singur lucru am de spus: dumnealui nu ştie unde se află Republica Moldova, iar gestul nu a fost unul propus de el, ci o rugăminte a partenerului de discuţie.

Primirea lui Igor Dodon la Moscova nu s-a făcut la nivel oficial, ca de la şef de stat la şef de stat, ci ca de la principe la vasal. O primire oficială se face la scara avionului, cu onoruri... Dar preşedintele Vladimir Putin are dreptate: nu se poate coborî la un asemenea nivel deoarece discuţiile lui cu privire la soarta Estului Europei se poartă cu Donald Trump şi cu Angela Merkel.

Orice discuţie între Vladimir Putin şi Igor Dodon asupra Republicii Moldova nu poate fi decât informală, în sensul că secretarii lui Putin îl informează pe Igor Dodon ce are de făcut. Întâlnirea dintre cei doi nu a permis ca şi timp decât realizarea a câteva poze în care cadrul a fost pregătit de secretarii preşedintelui Federaţiei Ruse, la rugăminţile exprese ale vasalului: Igor Dodon. Toată lumea ştie că ruşii nu respectă vasalii, ci doar pe cei care au capul sus. 

În rest?

Igor Dodon jonglează pe la Moscova în timp ce salariile din Republica Moldova sunt plătite de România. Binenţeles că vorbim de politica unionistă a statului, dar care nu a fost niciodată ascunsă, ci doar neglijată. România, la un moment dat, va opri aceste finanţări şi se va vedea adevărata natură a celor care conduc teritoriul românesc de dincolo de Prut.

Care trebuie să fie relaţia oficială a României cu Igor Dodon? Ca dintre un câine ciobănesc şi un pechinez: de ignorare totală (dacă spuneam pitbull nu ar fi coincis cu modul de a fi al românilor).

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite