Alexandra Mutu, la primul rol principal

Regizorul Dan Pita a ales-o pe Alexandra Mutu pentru rolul principal din "Second Hand". "Este o provocare extraordinara pentru mine", spune cu entuziasmul sau caracteristic Alexandra. "Mi-am dorit din

Regizorul Dan Pita a ales-o pe Alexandra Mutu pentru rolul principal din "Second Hand". "Este o provocare extraordinara pentru mine", spune cu entuziasmul sau caracteristic Alexandra. "Mi-am dorit din tot sufletul sa pot trece prin experienta unui rol dramatic, cu adevarat complex, cum este personajul Andreea, din filmul maestrului Dan Pita". Nu este nici pe departe usor. Andreea are, de fapt, o dubla personalitate: e o fire romantica, sensibila, chiar pura, care idealizeaza iubirea. Totusi, ea intra instinctiv in jocul egoist al lui Petre, un joc care va culmina cu un gest dramatic: renuntarea, dezicerea de tot. "Exista in film cadre foarte dure, foarte puternice, dificil de interpretat. De pilda, scena in care trebuie sa il iau la bataie pe Petre, personajul lui Mihai Calin. Initial, mi-a fost imposibil sa-i dau o palma lui Mihai, insa el a stiut cum sa ma antreneze si pe mine in rol, cum sa intru in starea personajului pe care-l interpretam la repetitii. Finalul a fost unul bun pentru film, insa mai putin fericit pentru Mihai: mi-am intrat atat de bine in rol incat i-am dat un pumn dureros de real!", povesteste Alexandra. Dupa "Pro-Motor", la Pro TV, si personajul din "Garcea", Alexandra interpreteaza primul rol dramatic dintr-o posibila viitoare cariera de actrita.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările