Adrian Paunescu a primit o centrala termica pentru cel mai bun text de dragoste

Duminica, 17 februarie, cea de-a cincea editie a Festivalului National al Cantecului de Dragoste a ajuns la final. 12 piese au avut de infruntat urechea vigilenta a juriului de specialitate, care a

Duminica, 17 februarie, cea de-a cincea editie a Festivalului National al Cantecului de Dragoste a ajuns la final. 12 piese au avut de infruntat urechea vigilenta a juriului de specialitate, care a acordat trofeul competitiei, dar si condeiul piesei, care a asternut pe hartie numele castigatorului unui alt premiu: cel al emisiunii "Bun de tipar". Invingatorii editiei, care a marcat un cincinal de dragoste pusa pe note, sunt Narcisa Suciu si Mihai Pocorschi, care si-au rotunjit veniturile cu echivalentul a 1.000 de dolari, prin piesa "Poate tu, poate eu". Cate 200 de dolari au intrat in contul lui Gabriel Cotabita si al confratelui sau Marcel Pavel, cei care au obtinut "Premiul special al juriului". Marcel Pavel, popular ca intotdeauna, s-a ales si cu Premiul publicului, acordat prin televoting. Premiul presei si al emisiunii "Bun de tipar", gazda concursului, le-a revenit, ex-aequo, baietilor de la Krypton si No Name, care si-au impartit cei 400 de dolari, cat a valorat distinctia. Nici Adrian Paunescu n-a plecat cu mana goala de la festival: textul sau la piesa "Ceas fara timp" (interpret Victor Socaciu) a obtinut Premiul pentru cel mai bun text de dragoste, convertit intr-o centrala termica in valoare de 900 de dolari. Romania 1 va difuza, duminica aceasta, de la ora 16, Gala laureatilor. Pe langa prestatiile premiantilor, spectacolul va include o prezentare de rochii de mireasa semnate Agnes Toma, precum si recitalul invitatului special, Gregory Miserantino.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările