VIDEO Autoarea americană Heddi Goodrich a scris despre povestea ei de dragoste din Napoli, în romanul „Pierduţi în cartierul spaniol“

VIDEO Autoarea americană Heddi Goodrich a scris despre povestea ei de dragoste din Napoli, în romanul „Pierduţi în cartierul spaniol“

Heddi Goodrich                                                 FOTO: Facebook Heddi Goodrich

Lansat în toamna anului trecut în Italia, romanul  "Pierduţi în cartierul spaniol" a devenit bestseller. Autoarea americană Heddi Goodrich prezintă şi în România cartea publicată de editura Rao. Romanul autobiografic, în care scriitoarea povesteşte despre o iubire din vremea studenţiei din Napoli, va fi prezentat pe 8 februarie, de la ora 16.00, la Diverta Lipscani din Bucureşti.

Pe 8 februarie, la 16.00, la Diverta Lipscani, va avea loc întâlnirea autoarei Heddi Goodrich cu cititorii bucureşteni.  Heddi studiază la Facultatea de Litere a Universităţii Orientale. Este americancă. Pietro studiaza geografia. Este italian. Ea este saracă si nomadă. El este bogat şi tradtionalist. Amândoi sunt străini într-un oraş dens, plin de istorie şi de viaţă: Napoli! Este dragoste la prima vedere.

O dragoste complicată şi profundă, care îi pune la încercare în toate modurile pe tinerii boemi. În adâncul galeriilor de sub oraş, dar şi pe culmile Vezuviului. Cartierul Spaniol este deopotrivă un labirint atrăgător şi un păpuşar care conduce o scenă de iubire. Heddi Goodrich are curajul să povestească o parte din propria dragoste studenţeasca, pe care mulţi dintre cititori au trăit-o.Descoperind-o pe această scriitoare, criticii vorbesc despre descoperirea unei voci puternice, al cărei stil promite mult.

„O declaraţie de dragoste pentru Napoli, deloc previzibilă, puternică şi autentică...”, „Uitaţi de Elena Ferrante! În acest roman, Napoli este încântător, hipnotic, descris cu iubire şi nostalgie” titrau cele mai importante publicaţii din Italia, la lansarea cărţii.

Pierduţi în Cartierul Spaniol, romanul de debut al americancei Heddi Goodrich a fost publicat de Editura Rao în septembrie 2029. Romanul spune povestea a doi tineri îndrăgostiţi şi a oraşului Napoli, un loc plin de istorie şi de viaţă. O dragoste complicată şi profundă, care îi pune la încercare în toate modurile pe tinerii boemi. În adâncul galeriilor de sub oraş, dar şi pe culmile Vezuviului. Cartierul Spaniol este deopotrivă un labirint atrăgător şi un păpuşar care conduce o scenă de iubire. Heddi Goodrich are curajul să povestească o parte din propria dragoste studenţească, pe care mulţi dintre cititori au trăit-o. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: