Rubrica „Cu ochii-n 3,14“ din revista Dilema veche, adunată într-o carte

Rubrica „Cu ochii-n 3,14“ din revista Dilema veche, adunată într-o carte

Mircea Vasilescu a fost redactor-şef la Dilema Veche timp de 17 ani. FOTO Eduard Enea

Libraria Humanitas de la Cişmigiu pregăteşte marţi, 4 octombrie, de la ora 19.00, o întâlnire cu Mircea Vasilescu, Ana Maria Sandu şi Radu Paraschivescu despre 18 ani  a rubricii „Cu ochii-n 3,14 “ de la Dilema Veche.

 „Cu ochii-n 3,14“  este o antologie alcătuită de Ana Maria Sandu ce cuprinde o serie de articole publicate în Dilema Veche, la rubrica „Cu ochii-n 3,14“, de pe ultima pagină a revistei,

Printre autorii prezenţi în antologie se numără şi: Magdalena Boiangiu, Tita Chiper, Marius Chivu, Adrian Cioroianu, Radu Cosasu, Adrian Damian, Cristian Ghinea, Stela Giurgeanu, Andrei Manolescu, Matei Martin, Patricia Mihail, Ruxandra Mihaila, Cristian Munteanu, Cezar Paul-Badescu, Matei Plesu, Adina Popescu, Iaromira Popovici, Ana Maria Sandu, Simona Sora, Dan Stanciu, Madalina Schiopu, Alex. Leo Serban, Cristina Stefan, Ruxandra Tudor, Mircea Vasilescu, Luiza Vasiliu, Delia Verdes-Radu.


Am pastrat din miile de insemnari ale celor 18 ani textele care mi s-au parut ca n-au nevoie de contexte ajutatoare pentru a fi intelese. Sunt dincolo de ce s-a intamplat si de ce o sa urmeze. Antologia de acum o sa va descreteasca fruntile, o sa va reaminteasca o gramada de intamplari si de personaje si, nu in ultimul rand, cred ca o sa va puna pe ganduri, spune Ana Maria Sandu.

Intrarea la lansarea cărţii este liberă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările