Masă rotundă pe tema „Apocalipsei lui Ioan“

Masă rotundă pe tema „Apocalipsei lui Ioan“

Cristian Bădiliţă

Editura Adevărul şi Institutul Cultural Român (ICR) organizează luni, 28 ianuarie, de la ora 12.30, o masă rotundă dedicată volumului “Apocalipsa lui Ioan”, lucrare lansată anul trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul va avea loc în sala de festivităţi a Bibliotecii judeţene “Dinicu Golescu”, Argeş, în prezenţa studenţilor la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Piteşti, precum şi a altor invitaţi speciali. Cei interesaţi vor avea intrarea liberă.

Teologul Cristian Bădiliţă, autorul traducerii şi al comentariului la “Apocalipsa lui Ioan” va susţine un comentariu de circa 40 de minute pe această temă. Ulterior, cei prezenţi vor putea adresa întrebări, iar la final va exista sesiune de autografe.

Cine este Cristian Bădiliţă

- Teolog, eseist, traducător şi poet
- Data şi locul naşterii: 27 martie 1968, Săveni, judeţul Botoşani
- Starea civilă: căsătorit
- Studiile şi cariera:
- A absolvit Facultatea de Litere din Bucureşti. Şi-a luat doctoratul la Paris în istoria creştinismului antic. S-a specializat în literatură patristică greacă şi latină. A fost cooptat în colectivul care traduce în Franţa Biblia de la Alexandria. A scris şi lansat peste 30 de volume de specialitate sau de eseuri şi poezii.
- În decembrie 2009 a lansat revista electronică oglindanet.ro
- Locuieşte în: Franţa, din 1995, dar revine periodic în ţară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările