Luni, 23 septembrie, Adevărul îţi prezintă „Singurătatea unei regine“ – Pilar Eyre

Luni, 23 septembrie, Adevărul îţi prezintă „Singurătatea unei regine“ – Pilar Eyre

Adevărul aduce în atenţia cititorilor săi o biografie mai puţin cunoscută: Regina Sofia a Spaniei. Cartea va fi distribuită în împreună cu ziarul Adevărul luni, 23 septembrie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar şi carte va costa 25 lei şi se va putea găsi la chioşcuri timp de două săptămâni de la data apariţiei, în limita stocului disponibil.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Singurătatea unei regine“ oferă cititorilor detalii interesante, unele de-a dreptul inedite din istoria regalităţii europene recente, în contextul interdependenţei cu celelalte personaje şi curţi regale contemporane. Sofia este verişoara primară a regelui Mihai I al României şi nepoată a Reginei Mama Elena - cea care a şi năşit-o, punându-i numele Sofia în loc de Olga, cum se dorise iniţial. Prinţesă a unei ţări sărace - Grecia - a fost crescută de părinţi ce aveau o personalitate copleşitoare. A cunoscut foame, frig şi privaţiuni în cel mai dur exil în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. S-a îndrăgostit de un bărbat care nu a iubit-o niciodată, dar cu care s-a căsătorit şi pe care l-a ajutat să ajungă regele Spaniei, într-o perioadă în care Franco se afla în căutarea unui succesor după moartea sa. În cele din urmă, a ajuns Regina Spaniei - dar cu preţul unor mari sacrificii în plan personal.

A meritat efortul? A fost prea mare costul? O istorie captivantă, cu momente atât fericite, cât şi triste, povestind evenimente uneori incredibile, oglindind o viaţă deloc comună.

Căutaţi povestea vieţii reginei Sofia în cartea ce va fi distribuită în reţeaua de presă luni, 23 septembrie, numai împreună cu ziarul Adevărul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: