Klaus Iohannis face „Primul pas“ la Bookfest. Preşedintele va lansa un nou volum, după bestseller-ul „Pas cu pas“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Klaus Iohannis revine, după cum a promis, cu un nou volum     FOTO: David Muntean
Preşedintele Klaus Iohannis revine, după cum a promis, cu un nou volum     FOTO: David Muntean

Preşedintele Klaus Iohannis pregăteşte lansarea unui nou volum, după ce "Pas cu pas" a fost bestseller-ul anului 2014. Cartea "Primul pas" este o continuare a precedentei, lansată anul trecut la Gaudeamus, şi care a ajuns la un record de peste 130.000 de exemplare vândute.

Pentru această ediţie a Târgului Internaţional de Carte Bookfest, ce se va desfăşura în Bucureşti între 20 şi 24 mai 2015, Curtea Veche Publishing pregăteşte o nouă carte semnată de Preşedintele României, Klaus Iohannis. Volumul “Primul pas” va fi lansat în după-amiaza zilei de sâmbătă, 23 mai, la standul editurii, şi va dezvălui informaţii din culisele campaniei electorale şi din primele zile ale mandatului de Preşedinte.

Cartea va reprezenta o continuare a volumului “Pas cu pas”, lansat la finalul anului trecut şi vândut în peste 130.000 de exemplare, marcând numeroase recorduri editoriale. Astfel, după ce a fost cea mai căutată carte din istoria Gaudeamus, cu aproape 8.000 de exemplare achiziţionate la ediţia din 2014 a târgului de carte, volumul “Pas cu pas” de Klaus Iohannis a devenit una dintre cărţile cu cea mai rapidă ascensiune în topul vânzărilor din România, atingând cifre rar întâlnite pentru piaţa de carte din România, atât pentru ediţia tipărită, cât şi pentru cea în format electronic. Curtea Veche Publishing a primit solicitări pentru traducerea volumului în limbile bulgară, germană, maghiară şi olandeză.

Lansare de carte la gaudeamus Klaus Iohannis FOTO Florin Ghioca

 Klaus Iohannis, la lansarea primului său volum, "Pas cu pas".   FOTO: FLORIN GHIOCA

Încă de la evenimentul de lansare a volumului “Pas cu pas” din cadrul Târgului de carte Gaudeamus 2014, Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va susţine cultura: “voi fi un preşedinte foarte apropiat de acest domeniu nu doar pentru că am fost primarul Capitalei Culturale Europene, ci pentru că sunt un cititor avid şi un mare iubitor de cultură”. “Cultura ne salvează”, a declarat tot atunci Preşedintele României.

Am o viaţă care poate părea banală,  obişnuită. Excepţionalul, dacă despre asta a fost vorba vreodată, am considerat că ţine de tot ceea ce reuşeam să construiesc pentru comunitatea care îmi acordase încrederea. Nu mi s-a părut că vorbele, prea multe vorbe, ar fi fost necesare. Dimpotrivă, am fost mereu convins că tot ceea ce contează şi primează este să duc la bun sfârşit nişte proiecte importante pentru comunitate. După părerea mea, acesta este modul în care un politician trebuie să se prezinte în faţa celorlalţi: printr-un plan bun de măsuri şi prin multă muncă pusă în slujba cetăţeanului. Numai că ceilalţi nu voiau să vadă doar profesionistul, ci şi omul. - Klaus Iohannis, "Pas cu pas"
Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite