J.K. Rowling: Hermione ar fi trebuit să se căsătorească cu Harry Potter

J.K. Rowling: Hermione ar fi trebuit să se căsătorească cu
Harry Potter

J.K. Rowling

Hermione Granger, cea mai bună prietenă a lui Harry Potter, ar fi trebuit să se căsătorească cu tânărul vrăjitor, a declarat astăzi scriitoarea britanică J.K. Rowling despre eroii seriei care a făcut-o celebră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra Hermione, care în cele din urmă s-a îndrăgostit în romanele “Harry Potter” de roşcovanul Ron Weasley, ar fi fost mai fericită dacă s-ar fi căsătorit cu eroul din această serie, tânărul Harry, afirmă scriitoarea britanică, care crede că Hermione şi Ron, dacă ar fi existat în realitate, ar fi apelat cu siguranţă la şedinţe de terapie de cuplu.

“Din motive care nu au prea mare legătură cu literatura, ci mai mult cu voinţa mea de a respecta tema iniţială, aşa cum mi-am imaginat-o eu încă de la început, Hermione alege în cele din urmă să formeze un cuplu cu Ron”, a spus J.K. Rowling într-un interviu acordat pentru Wonderland Magazine, ce va apărea vineri, 7 februarie, din care Sunday Times a publicat câteva pasaje în ediţia de astăzi.

"Ştiu, îmi pare rău, pot să aud deja furia şi supărarea din rândul fanilor, dar, pentru a fi sinceră până la capăt, distanţa mi-a oferit un mic recul faţă de acest subiect. A fost o alegere pe care am făcut-o din motive foarte personale, nu din motive care ţin de credibilitate", a adăugat scriitoarea britanică.

Încasările aduse de cele 450 milioane de copii ale romanelor din saga "Harry Potter" vândute pe plan mondial şi de cele opt lungmetraje realizate pe baza acestor romane au propulsat-o pe scriitoarea J.K. Rowling în 2013 pe locul al 156-lea în topul celor mai bogaţi oameni din lume întocmit de Sunday Times.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările