Editura Polirom organizează Concursul anual de debut, secţiunea Proză. Până la ce dată pot fi trimise manuscrisele

Editura Polirom
organizează Concursul anual de debut, secţiunea Proză. Până la ce dată pot fi trimise manuscrisele

Data până la care pot fi trimise manuscrisele este 20 martie 2020

Editura Polirom organizează Concursul anual de debut, ediţia 2020, secţiunea Proză. Manuscrisele participante la concurs (fără CV) vor fi ataşate unui e-mail, creat cu acest prilej, şi trimise la adresa: adrian.botez@polirom.ro, până pe data de 20 martie 2020. Adresa de e-mail poate fi motto-ul volumului, un fragment din motto sau titlul cărţii. Exemplu: orazero@yahoo.com/gmail.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mailul şi manuscrisul ataşat nu vor conţine numele concurentului – cazul contrar duce la descalificare.

Manuscrisele trebuie să aibă minimum 150.000 de semne (caractere + spaţii). Sunt acceptate şi manuscrise ale autorilor care au fost incluşi anterior în antologii sau au publicat în volume colective.

Câştigătorul concursului va fi anunţat în cursul lunii aprilie, pe adresa de e-mail de pe care a fost trimis manuscrisul, iar rezultatul va fi făcut public în cursul aceleiaşi luni.

Premiul pentru manuscrisul declarat câştigător constă în publicarea şi lansarea acestuia la Târgul de Carte Bookfest 2020.

Nu se acceptă manuscrise fără diacritice. Manuscrisele nepublicate vor fi şterse.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: