Corespondenţa lui Brâncuşi, în topul preferinţelor cititorilor

Corespondenţa lui Brâncuşi, în topul preferinţelor cititorilor

Doina Lemny care a scris cele două cărţi cu corespondenţa lui Brâncuşi a fost prezentă la lansările de la  Târgul de Carte Bookfest de la Romexpo

"Brâncuşi & Marthe sau povestea de iubire dintre Tantan şi Tonton", "Brâncuşi & Duchamp. Povestea unei prietenii. Corespondenţa", "Trecători, trecători" de Anamaria Smigelschi sunt printre cele mai vândute cărţi de Editura Vremea la recentul târg de carte Bookfest.

Lansările cărţilor Vremea în cadrul Bookfest au avut parte de invitaţi pe măsură, la lansările celor două cărţi bazate pe corespondenţa lui Constantin Brâncuşi au fost de faţă Doina Lemny, Simona Preda, Silvia Colfescu şi Claudia Drăgănoiu, iar la lansarea cărţii Trecători, trecători, Ana Barton a citit câteva fragmente în prezenţa autoarei, Anamaria Smigelschi.

Top vânzări editura Vremea

- Brâncuşi & Marthe sau povestea de iubire dintre Tantan şi Tonton
- Brâncuşi & Duchamp. Povestea unei prietenii. Corespondenţa
- Trecători, trecători, de Anamaria Smigelschi
- Cu doamna Rodica Filip von Becker despre Bucureştii sculptorului Emil Wilhelm von Becker, de Victoria Dragu Dimitriu
- Geniul greco-catolic românesc, de Cristian Bădiliţă şi Laura Stanciu.

Memorii semnate de Anamaria Smigelschi

Sub motto-ul de pe prima clapă: „Pentru tot românul care ştie citi  cel mai greu lucru este să nu scrie!”- Ion Luca Caragiale
 
Anamaria Smigelschi publică a treia sa carte de memorii, de data aceasta la Editura Vremea condusă de Silvia Golfescu.
 
Esta o culegere pestriţă de imagini, instantanee, portrete, fapte sau întâmplări colorate (multe recognoscibile pentru cititorii cu vârsta potrivită) culese aleatoriu de prin ultimii 60-80 de ani trăiţi pe aceste meleaguri.
   
O carte de memorii pline de umor şi duioşie, scrisă de Anamaria Smigelschi, soţia pictorului Ion Alin Gheorghiu. Personaje celebre sau deloc cunoscute se regăsesc în paginile acestei cărţi, evocate cu mult dinamism, dar şi cu recunoştinţă pentru prezenţa lor în viaţa autoarei.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările