Cele mai furate cărţi din librăriile Humanitas

Cele mai furate cărţi din librăriile Humanitas

Lucian Boia este şi cel mai vândut, şi cel mai furat autor la Humanitas     FOTO: Cristian Delcea

Manualul de Biologie de clasa a VI-a este cea mai furată carte din librăriile Humanitas în anul 2016, iar următoarele locuri în top sunt ocupate de manualul de Chimie de clasa a XI-a, dar şi de ”Sfârşitul Occidentului?”, de Lucian Boia, şi ”Cimitirul de piane”, de Jose Luis Peixoto, au transmis reprezentanţii librăriilor Humanitas pentru News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe poziţia a treia în top este Caietul de limba română de clasa a VIII-a, potrivit lui Bogdan Baciu, coordonator vânzări & marketing.

În ceea ce priveşte literatura, hoţii au ales să nu plătească pentru ”Cimitirul de piane”, de Jose Luis Peixoto, editat de Polirom, şi ”De ce iubim femeile” a lui Mircea Cărtărescu.

Lucian Boia este unul dintre autorii care intră atât în topul celor mai vânduţi, dar şi al celor mai furaţi. Dacă la capitolul cele mai vândute cărţi, ”Strania istorie a comunismului românesc (şi nefericitele ei consecinţe)” este pe prima poziţie, cititorii au plecat din librării fără să treacă pe la casă şi cu ”Sfârşitul Occidentului? Spre lumea de mâine”, semnat de istoric.

Volumul ”Tată bogat, tată sărac. Educaţia finanaciară în familie”, de Robert T. Kiyosaki, apărută la editura Curtea Veche, a fost de asemenea furat, potrivit reprezentantului librăriei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările