Cartea "Pas cu pas" a lui Klaus Iohannis, vândută în peste 100.000 de exemplare

Cartea

Cartea lui Iohannis a devenit un best seller, cu peste 100.000 de exemplare vândute  FOTO: Florin Ghioca

După ce a fost cea mai căutată carte din istoria Gaudeamus, cu aproape 8.000 de exemplare vândute în trei zile, volumul "Pas cu pas" de Klaus Iohannis devine una dintre cele mai cumpărate cărţi din România, într-un interval atât de scurt - aproape 100.000 de volume în trei săptămâni de la cel mai important târg de carte din ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cartea a aparut pe 4 decembrie si in editie de chiosc. Pana in acest moment, Curtea Veche Publishing a primit deja solicitari pentru traducerea ei in limbile germana, maghiara si bulgara.
 
Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a publicat pe pagina oficială de Facebook un mesaj legat de recordurile atinse de volum prin vânzările cărţii în format fizic şi electronic şi de susţinerea pe care doreşte să o acorde lecturii.
 
"Pe piaţa de carte, acest volum este o excepţie şi un exerciţiu”, declară directorul Curtea Veche Publishing, Iren Arsene.
"Interesul pentru volum arată starea firească a celor care doresc să îl cunoască pe primul om în stat. Sper ca această carte să nu fie un record doar din punct de vedere al timpului atât de scurt în care s-a remarcat, ci să devină şi una dintre puţinele cărţi vândute, după 1990, în sute şi sute de mii de exemplare", a adăugat directorul editurii.
 
România se află la coada clasamentului în Uniunea Europeană privind numărul de cărţi citite pe cap de locuitor şi peste jumătate din cetăţeni (53.3%) au dificultăţi de înţelegere a ceea ce citesc, ţara noastră situându-se pe ultimul loc din Europa la acest capitol (conform Comisiei Europene). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările