Librariile Adevarul din România au lansat cu începutul acestei luni campania naţională “Blind date with a book” în care provoacă cititorii la o întâlnire surprinzătoare cu cărţile din librării.

În cadrul campaniei, librariile vor ambala căteva cărţi în foi cât mai colorate astfel încât cititorii să nu ştie numele adevărat al cărţilor. Pasul următor constă în redactarea unor mesaje sau texte haioase pe ambalajul colorat al cărţilor fără să dea niciun indiciu cititorilor asupra titlului sau al autorului.

Cei interesaţi, pot cumpăra o astfel de carte din toate Librăriile Adevărul din ţară. Accentul în această campanie se pune pe cumpărarea cărţilor doar bazându-se pe mesajele creative oferite de librari şi coperta colorată. Preţurile sunt accesibile (10-30 de ron), iar cărţile pot reprezenta un cadou inedit pentru iubita sau iubitul tău de Ziua Îndrăgostiţilor.

Scopul acestei campanii este de a încuraja cititorii să descopere plăcerea lecturii printr-o manieră inovatoare. Surpriza e uimitoare şi te face să zâmbeşti!

 

 

Bianca Macovei 

Reprezentant Vanzari - Librăria Adevărul Doamnei (Bucureşti)