„Biblia pierdută", în turneu de lansări prin ţară. Volumul lui Igor Bergler s-a vândut în 6.500 de exemplare, în 15 zile

„Biblia pierdută

Biblia pierdută, un nou "boom" editorial în România

Autorul Igor Bergler porneşte într-un turneu de promovare a cărţii  "Biblia pierdută" în ţară: duminică, de la ora 13.00, volumul va fi lansat, la Braşov, iar la Timişoara scriitorul îşi va întâlni cititorii pe 22 octombrie. În primele 15 zile de la lansarea în librării s-au vândut aproximativ 6.500 de exemplare din volumul "Biblia pierdută", în cele peste 400 de puncte de vânzare ale cărţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

În primele 15 zile de la lansarea în librării, "Biblia pierdută", scrisă de Igor Bergler, s-a vândut în cele peste 400 de puncte de vânzare (volumul se bucură de o foarte bună distribuţie, lanţuri de librării, librării individuale, toată reţeaua inmediuo, hypermarketuri,chioşcuri, benzinării, site-uri) în aproape 6.500 de exemplare. La acestea se adaugă cele 10.319 volume precomandate. 

"Volumul este expus în vitrine incredibile pentru România", spune autorul Igor Bergler.

 

Dincolo de marketingul fără precedent, avem parte şi de un merchendising occidental, cum numai în marile librării europene se poate vedea, subliniază Igor Bergler.


Autorul Igor Bergler va face un turneu de promovare a cărţii prin ţară. 

Prima oprire va fi la Braşov,duminică, 18 octombrie,  de la ora 13.00, la librăria St.O.Iosif. Sesiunile de autografe vor avea loc, de la ora 16.00, la Salonul de Carte Bookfest de la Hotel Aro. 

Timişoara este următorul oraş unde va fi lansată cartea, pe 22 octombrie, de la ora 18.00, la librăria “Cartea de nisip”.

Pe lista turneului susţinut de Igor Bergler se află şi alte oraşe. Turneul se va incheia cu lansarea de la Bucuresti la Târgul de Carte Gaudeamus.

Cartea, publicată de RAO; este deja tradusă în engleză, traducătoarea Jean Harris a pregătit versiunea pentru piaţa americană, care e prezentată în aceste zile la Târgul de Carte de la Frankfurt.

Dorindu-se cartea-eveniment a anului 2015, "Biblia pierdută" are un subiect pe măsură. Oficial, profesorul Charles Baker se află în oraşul unde s-a născut Dracula pentru a participa la o conferinţă a celor mai renumiţi istorici din lume. Neoficial, scopul prezenţei sale în inima Transilvaniei este elucidarea unui mister adânc înrădăcinat în istoria familiei sale. Trei crime macabre îi schimbă planul de acţiune, iar profesorul Baker se găseşte în centrul unei conspiraţii de proporţii planetare care se derulează de mai bine de jumătate de mileniu.

Membrii organizaţiei controlează pieţele financiare, mass-media şi cele mai importante industrii. Ei supraveghează internetul şi reţelele de socializare şi domină din umbră guvernele din întreaga lume. Singurul lucru care îi poate opri este adevărul ascuns de Dracula în "Biblia lui Gutenberg".

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările