"Biblia pierdută" a lui Igor Bergler a fost "găsită" de peste 25.000 de cititori

Scriitorul Igor Bergler, în faţa unui nou record de vânzări         FOTO: Florin Ghioca

Campania de marketing puternică şi distribuţia cu peste 800 de puncte de vânzare, au fost elemente ale unei vânzări record pentru romanul "Biblia pierdută", al lui Igor Bergler. În doar două luni de la lansare, peste 25.000 de cititori au intrat în posesia cărţii, un adevărat record pentru o carte românească.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Biblia pierduta” va fi vedeta celei de-a 22-a ediţii a Târgului de Carte Gaudeamus, care va avea loc între 18 şi 22 noiembrie la Romexpo, în pavilionul central. O lansare somptuoasă, în prezenţa autorului, se va ţine la standul editurii în data de 20 noiembrie, de la ora 18.00. 
 
Cei care vor cumpăra cartea de la târg vor avea parte şi de cadouri surpriză din partea sponsorilor. De asemenea, o sesiune suplimentară de autografe se va ţine sâmbătă, de la ora 15.00.
 
Lansările de până acum de la Braşov, dar mai ales de la Timişoara, au avut un succes peste aşteptări. Directorul general al editurii, Ovidiu Enculescu a declarat că nu a mai văzut de ani buni atât de mulţi oameni la o lansare de carte, mai exact "din vremurile când cărţile erau devorate în România, în primii ani după revoluţie".
Recent, unul dintre cei mai importanţi critici ai generaţiei tinere, Mihai Iovănel spune în revistacultura.ro că "Biblia pierdută" se dovedeşte "mult mai inteligentă şi mai palpitantă decât ar fi părut în urma unei “nelecturi avizate”. Pe scurt, este vorba de cel mai bun thriller publicat până acum de un scriitor român.”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările