„Best Of“ Gabriel Cotabiţă, cu „Adevărul“

„Best Of“ Gabriel Cotabiţă, cu „Adevărul“

Albumul de 48 de pagini este o colecţie de fotografii de familie, imagini inedite din arhiva personală a lui Cotabiţă

Miercuri, 22 februarie, ziarul „Adevărul“ apare împreună cu dublul CD „25 de nopţi albastre“, o compilaţie „Best Of“ a cântăreţului Gabriel Cotabiţă, dar şi cu un album despre viaţa şi cariera artistului.

Ştiri pe aceeaşi temă

CD-ul „La fel" conţine piese care au cucerit inima publicului şi care sună „la fel" ca atunci când au fost lansate, adresate cu precădere publicului nostalgic. Pe CD-ul „Altfel" se găsesc piese consacrate, reorchestrate într-o manieră modernă. Alături de hituri precum „Noapte albastră", „Ave Maria", „Domnişoară nu pleca", „Prima iubire şi ultima" se află, ca bonus, cinci piese în premieră.

Albumul de 48 de pagini este o colecţie de fotografii de familie, imagini inedite din arhiva personală a lui Cotabiţă, dar şi mărturii despre momentele importante din viaţa şi cariera artistului. Preţul pachetului complet carte + dublu CD + ziar este 19,99 lei.

„Am ales cântece premiate, piesele-titlu ale albumelor precedente şi unele cântece care nu au apărut niciodată pe vreun disc. Toate au reprezentat momente importante în aceşti ani. Sunt 25 de piese, pentru cei 25 de ani care s-au împlinit de la apariţia melodiei «Noapte albastră»", a declarat Gabriel Cotabiţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările