De la Uciderea Rubedenilor din Alqualondë la Ultima Alianţă a Oamenilor şi a Elfilor, la Bătălia celor Cinci Armate, la numeroasele dueluri, acte de eroism şi bătălii din Războiul Inelului – J.R.R. Tolkien ne povesteşte despre bătăliile faimoase care au marcat şi decis istoria Pământului de Mijloc. Le vom rememora sâmbătă, în formatul în care ne-am obişnuit.

Noi vom pregăti o selecţie de texte în care vom include fragmente din opera Profesorului Tolkien despre cele mai importante bătălii din „Silmarillion”, „Hobbitul” şi „Stăpânul inelelor” – dar şi din „Povestirile neterminate” şi din alte volume subsumate universului Pământului de Mijloc. Dumneavoastră sunteţi invitaţi să veniţi cu propriile cărţi şi cu textele preferate, la temă, pe care să le citim împreună. Membrii societăţii Tolkien vor citi şi ei şi vor comenta, împreună cu dumneavoastră, fragmentele citite.

Vă aşteptăm sâmbătă, pe 31 martie, la Humanitas Kretzulescu, de la 17.00 – cu texte şi cărţi ale lui J.R.R. Tolkien, într-o atmosferă plăcută, între prieteni care împărtăşesc pasiunea pentru opera Profesorului şi pentru universul Middle Earth.

Societatea Tolkien din România „Meneltarma”

Şi pentru că tot vorbim despre evenimentele Societăţii Tolkien România, sâmbăta trecută am fost la târgul de carte Sf&Fantasy Final Frontier#7. Printre evenimentele noastre – Un Concurs de Scriere Creativă şi un Workshop de Graiuri Elfice. Povestea detaliată v-o spunem la link-ul de aici. Io sunt cel cu părul ciufulit şi costumat în pulover verde. :)