"Vin ruşii!" - Corul Armatei Roşii ia cu asalt Bucureştiul, în septembrie

Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului încă din 1974

Pe 23 septembrie, la Bucureşti vor ajunge peste o sută de instrumentişti, muzicieni şi dansatori ai Red Army Choir - Corul Armatei Roşii. Ruşii vor evolua într-un spectacol la Sala Palatului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Corul Armatei Roşii îşi are sediul în inima Moscovei, în centrul istoric, lângă Piaţa Roşie, la câteva sute de metri de Teatrul Balşoi şi de turnurile Kremlinului. Sub conducerea dirijorului Viktor Eliseev, Corul Armatei Roşii susţine în medie peste 250 de spectacole pe an. Generalul  Eliseev este dirijorul corului din 1974 şi a susţinut show-uri în peste 50 de ţări alături de Corul Armatei Roşii (care este marcă înregistrată în 32 de ţări).
 
Red Army Choir are dimensiunea unui adevarat ansamblu, cu 350 de membri, printre care se numără solişti, dansatori, muzicieni, coregrafi şi dirijori. În general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Roşii călătoreşte cu o sută de artişti.
 
The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat fiinţă în 1939 si a fost ridicat la rang de Academie. Anul trecut, Olimpiada de iarnă de la Sochi se deschidea cu The Red Army Choir.
 
Biletele pentru acest eveniment s-au pus deja în vânzare, cu preţuri între 65 şi 300 de lei (categoria VIP).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările