VIDEO „Will“, serialul despre viaţa lui Shakespeare, în premieră, în România

VIDEO „Will“, serialul despre viaţa lui Shakespeare, în premieră, în România

Laurie Davidson în „Will“

Joi, 13 iulie, de la ora 22.00, pe TNT, are loc premiera serialului „Will”, o dramă neconvenţională care urmăreşte povestea faimosului dramaturg William Shakespeare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serialul de zece episoade îi transpune pe telespectatori  în perioada elisabetană, pentru a descoperi viaţa agitată şi plină de ispite a tânărului William Shakespeare, după cum informează un comunicat de presă emis cu această ocazie.

„Will” surprinde povestea tânărului William Shakespeare care tocmai a ajuns pe scena unui teatru din Londra secolului XVI. Într-o lume seducătoare şi, în acelaşi timp, violentă, talentul său se confruntă cu rigoarea timpului. Aceasta este o versiune contemporană, interesantă şi, în acelaşi timp, periculoasă a vieţii lui Shakespeare, care aduce o coloană sonoră ieşită din tipare şi pune în lumină toate imprudenţele, ispitele şi splendoarea artistică a lui Shakespeare, după cum informează comunicatul. 

Personajul principal este interpretat de Laurie Davidson, distribuţia fiind completată de actori precum Olivia DeJonge (”The Visit”, ”Hiding”), Colm Meaney (”Star Trek: Deep Space Nine”, ”Hell on Wheels”), Mattias Inwood (”The Shanara Chronicles”), Jamie Campbell Bower (”Sweeney Todd”, ”The Twilight Saga”) şi Ewen Bremner (”Trainspotting”, ”Snowpiercer”). 

”Will” îi are ca producători executivi pe Craig Pearce (”The Great Gatsby”, ”Moulin Rouge!”, ”Romeo + Juliet”), Shekhar Kapur (”Elizabeth”) nominalizat la Globul de Aur, Alison Owen (”Elizabeth”) şi Debra Hayward (”Love Actually”), Vince Gerardis (”Jumper”), Howard Braunstein (”The Informant!”, ”The Client List”) şi Louise Rosager.

„William Shakespeare este cea mai faimoasă persoană din lume despre care nu se ştie nimic”, a declarat  unul dintre producătorii executivi, Craig Pearce, despre noul serial de la TNT. 

TNT este un canal de televiziune de înaltă definiţie care difuzeaza filme de calitate şi serii exclusive originale. Televiziunea este cunoscută pentru producţii ca „Ultima Navă”, „Asediu din ceruri” şi „Moarte în Alcatraz”, având în plan de difuzare „Dincolo de moarte”, „Brigada moravuri” şi „Agent X”. TNT este urmărit în prezent în 101 milioane de case din Statele Unite şi este disponibil în 10 ţări din Europa. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările