VIDEO Soprana Angela Gheorghiu are astăzi sesiune de autografe la Cărtureşti

VIDEO Soprana Angela Gheorghiu are astăzi sesiune de autografe la Cărtureşti

Angela Gheorghiu se întâlneşte astăzi cu fanii la Librăria Cărtureşti Verona  FOTO: Eduard Enea

Între două spectacole la Metropolitan Opera, în preajma sărbătorilor de Crăciun, soprana Angela Gheorghiu şi-a găsit răgazul unei întâlniri cu fanii, cu prilejul unei sesiuni de autografe pe albumul "Guardian Angel", pe care l-a lansat de curând.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această seară, de la ora 19.00, fanii Angelei Gheorghiu sunt aşteptaţi la Librăria Cărtureşti Verona, unde vor avea ocazia să primească un autograf pe cel mai recent album de colinde al divei, intitulat " Guardian Angel". 

Într-un mesaj video postat pe internet, chiar înaintea intrării pe scenă pentru "La Boheme", la Metropolitan Opera, Angela Gheorghiu i-a invitat pe iubitorii muzicii sale la o întâlnire de suflet.

"Vă aştept în număr cât mai mare la Cărtureşti Verona, să ne lăsăm cuprinşi de emoţia sărbătorilor, să venim cu o inimă bună şi să ne vedem cu tot dragul!", a precizat soprana în mesajul înregistrat la New York. 

Noul album al celebrei soprane conţine 11 dintre cele mai cunoscute colinde internaţionale, printre care “Silent Night”, “White Christmas”, “O, Tannenbaum”, “I’ll Be Home For Christmas”, piesa interpretată împreună cu Loredana şi “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas”, duet cu Ioana Dan, fiica Angelei Gheorghiu.

“Repertoriul ales este unul eclectic, veţi descoperi piese în engleză, franceză, germană şi chiar şi în rusă. Sunt colinde de pretutindeni, am dorit să cuprind frumuseţile acestei muzici atât de populare în toată lumea. Crăciunul este sărbătoarea preferată a milioane de oameni care sunt purtaţi de visare şi credinţă în bine, în armonie şi pace, care îşi doresc să fie aproape de familie şi prieteni. Am dorit să cânt împreună cu fiica mea, Ioana Dan, pentru că am avut dintotdeauna acest dor special de a fi aproape de cei dragi. Am insistat mult pentru a o convinge, dar am reuşit, iar acordul ei m-a făcut fericită. Piesa are o emoţie sinceră. Duetul cu Loredana este o recunoaştere a unei prietenii ce ne leagă de mulţi ani, am înregistrat împreună cu profesionalism si gratie. Îl considerăm amândouă un cadou pentru publicul din România, dar şi pentru cel din întreaga lume”, a explicat soprana.
 
Colindele sunt înregistrate la Sala Radio, alături de Orchestra Naţională Radio (dirijor Tiberiu Soare), Corul de copii Radio (dirijor Voicu Popescu), Corul Accoustic (dirijor Daniel Jinga) şi la Ines Sound & Video Studio, iar producătorul executiv al acestui material discografic este Oltea Şerban-Pârâu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările