VIDEO Premierul Dacian Cioloş, în public la concertul lui Grigore Leşe

VIDEO Premierul Dacian Cioloş, în public la concertul lui Grigore Leşe

Premierul Daican Cioloş a ocupat un loc în ultimele rânduri       FOTO/VIDEO: Florin Ghioca

Prim ministrul Dacian Cioloş a fost spectator la concertul "La porţile ceriului", pe care Grigore Leşe l-a susţinut la Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti. Premierul a fost din nou o prezenţă discretă, preferând să ocupe un loc într-unul dintre ultimele rânduri ale sălii, alături de ministrul de Interne Dragoş Tudorache.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imediat după concert, impresionat de actul artistic, Dacian Cioloş a postat pe pagina de Facebook o fotografie din timpul concertului şi un text:

"O frântură de suflet românesc a fost horită în seara asta la Teatrul Naţional, trezită şi purtată până la Porţile Ceriului de maestrul Grigore Leşe".

Artistul a propus publicului o seară în care muzica tradiţională s-a împletit cu sunetele instrumentelor aparţinând genului clasic, dar şi cu sonorităţi orientale, intr-un spectacol care a adus la lumină cântece străvechi care au însoţit dintotdeauna sărbătorile de iarnă ale românilor, vorbind despre dorurile, preocupările şi credinţele noastre.

EXCLUSIV Dacian Cioloş, în public la concertul lui Grigore Leşe

De altfel, Grigore Leşe a avut alături câţiva muzicieni talentaţi, care au încântat publicul care a umplut până la refuz Sala Studio a TNB: Olga Podobinschi - pian, Mihaela Pletea - voce, Maria Chifu - fagot şi Amir Heidarkhodae - instrumente de percuţie şi voce.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările