VIDEO Muzicianul Adrian Naidin, la Adevărul Live

Muzicianul Adrian Naidin, la Adevărul Live 

Violoncelistul Adrian Naidin vine în premieră în studioul Adevărul Live, cu noutăţi legate de primul său album, dar şi de noile colaborări muzicale pe care le-am început de curând.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzică “Sigismund Toduţă”, la clasa prof. Gabriela Todor, care a avut un rol uriaş şi decisiv în formarea lui ca violoncelist şi Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Secţia Violoncel şi Muzicş de Cameră. S-a perfecţionat ulterior cu cel supranumit „Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky.

A debutat în 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Între 2000 şi 2003 a colaborat cu Teatrul Naţional Bucureşti pentru muzică de teatru. Din 2001 este membru al Orchestrei Naţionale Radio din Bucureşti.

Este cunoscut publicului iubitor de teatru în urma apariţiilor în spectacolul "Caramitru - Mălăele, câte-n lună şi în stele", unde îi acompaniază pe cei doi mari actori.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările