VIDEO Mălaimare Junior, premiat la Boston

VIDEO Mălaimare Junior, premiat la Boston

Cineastul Mihai Mălaimare Jr., în timpul filmărilor FOTO: Facebook

Mihai Mălaimare Jr. a primit, duminică, premiul pentru cea mai bună imagine din partea Societăţii Criticilor de Film de la Boston (Boston Society of Film Critics), pentru filmul „The Master”, în regia lui Paul Thomas Anderson, informează Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tot pelicula „The Master” a mai fost premiată anul acesta la Festivalul de Film de la Veneţia, pentru regie şi pentru cea mai bună interpretare masculină - distincţie acordată lui Joaquin Phoenix şi Philip Seymour Hoffman.
 
Mihai Mălaimare Jr. a fost, de asemenea, nominalizat la categoria "cea mai bună imagine", pentru filmul "The Master", la prestigioasele Satellite Awards, care vor fi decernate pe 16 decembrie.
 
Filmul „The Master” prezintă atât un studiu de personaj - un veteran din Marina americană cu un comportament violent -, cât şi o imagine a Americii de după cel de-Al Doilea Război Mondial.  
 
La aceeaşi gală, premiul pentru cel mai bun film a revenit lungmetrajului "Zero Dark Thirty", de Kathryn Bigelow, care a primit şi premiul pentru cel mai bun regizor. Distincţiile pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă le-au revenit lui Daniel Day Lewis ("Lincoln"), respectiv lui Emmanuelle Riva ("Amour").
 
citeste totul despre: