VIDEO Filmul suedez „Printre Stele“ deschide Festivalul KINOdiseea Altfel

VIDEO Filmul suedez „Printre Stele“ deschide Festivalul KINOdiseea Altfel

„Printre stele” este filmul care deschide ediţia a 9-a a festivalului KINOdiseea Altfel

Filmul suedez "Up in the Sky" / Printre Stele, desemnat în 2017 drept "cel mai bun film pentru copii" la Zurich, va deschide ediţia din acest an a retrospectivei Festivalului Internaţional de Film pentru publicul tânăr KINOdiseea Altfel, care va avea loc la Muzeul Ţăranului Român, în perioada 18-20 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul spune povestea micuţei Pottan, care ar trebui să îşi petreacă vacanţa la o fermă de ponei, dar părinţii ei, care sunt mereu ocupaţi îşi lasă din greşeală fiica de 8 ani la o curte de reciclare.
 
După o scurtă discuţie, bizarii locuitori ai curţii se decid să o primească pe fată şi astfel, aceasta devine parte a unei misiuni spaţiale secrete. Cu toţii sunt siguri că acolo sus vor găsi comori nemaivăzute şi li se vor împlini toate visurile.
 
Păpuşile de mărimea oamenilor ale regizorului Petter Lennstrand, care amintesc de celebrele Muppets, sunt deja bine cunoscute de către suedezi. În filmul lui de debut, personajele îndrăzneţe, neconvenţionale spun o poveste despre prietenie şi despre importanţa lucrurilor aparent neînsemnate.
 
Pelicula "Up In the Sky" va fi proiectată pe 18 mai, de la ora 10.00, la Muzeul Ţăranului Român. Intrarea este liberă, iar rezervările locurilor se fac pe kinodiseea.ro.
 

Festivalul KINOdiseea Altfel se va desfăşura anul acesta la Bucureşti (18-20 mai) şi la Arad (29 mai - 3 iunie), aducând publicului tânăr o selecţie a celor mai bune filme ale ediţiei a 9-a a Festivalului Internaţional de Film KINOdiseea. Programul complet al ediţiei din acest an se găseşte pe www.kinodiseea.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările