VIDEO Două scurtmetraje româneşti selectate la Vilnius Film Short Festival

VIDEO Două scurtmetraje româneşti selectate la Vilnius Film Short Festival

Adrian Titieni în filmul "Cai putere", în regia lui Daniel Sandu

Peliculele "Cai putere", de Daniel Sandu, "RIO 2016", de Bianca Rotaru, şi "Brigada neagră", de Andrei-Nicolae Teodorescu, se numără printre filmele selectate la Festivalul de scurtmetraj de la Vilnius, care se va desfăşura între 9 şi 12 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Cai putere" prezintă povestea lui Mihai, care, în fiecare toamnă, cu ajutorul prietenilor, îşi urcă motocicleta în apartamentul său de la etajul zece pentru a o proteja pe perioada iernii. Anul acesta, însă, Mihai descoperă cât de fragile sunt prieteniile. Scurtmetrajul îi are în distribuţie pe Costel Caşcaval, Adrian Titieni, Mihaela Sîrbu, Lucian Ifrim şi Cătălin Stelian.

"Cai putere" a fost prezentat la ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Filmul "Rio 2016" prezintă o altfel de copilărie. Două gimnaste, Teodora şi Andreea, de 13 şi 11 ani, se antrenează pentru a intra în lotul naţional de gimnastică. O poveste despre ambiţie şi visuri, despre bătălia cu sinele. Întrebarea este: cine va merge la Rio?

Scurtmetrajul "Brigada neagră", de Andrei Teodorescu, prezintă povestea lui Elvis, Jan şi Raţă, trei tineri dintr-un sat uitat de lume, care visează la o viaţă mai bună. Visul pare a deveni realitate atunci când planul lor cel mai nebunesc este pus în aplicare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările