Start inedit: Opera Română Craiova deschide stagiunea cu Don Giovanni, Botezatu şi Tourette

Start inedit: Opera Română Craiova deschide stagiunea cu Don Giovanni, Botezatu şi Tourette

Designerul Cătălin Botezatu semnează costumele spectacolului "Don Giovanni" la Opera din Craiova

Deschidere de stagiune inedită la Opera Română din Craiova: "Don Giovanni", opera aleasă pentru a da startul unui nou an muzical, îi aduce pe aceeaşi scenă pe regizorul Plamen Kartaloff, pe designerul Cătălin Botezatu şi hair stilistul Laurent Tourette.

Ştiri pe aceeaşi temă

Premiera va avea loc pe 9 şi pe 11 octombrie, iar biletele au fost puse deja în vânzare la casieria instituţiei. 
“După mult timp, în repertoriul Operei Române Craiova (ORC) introducem un titlu de W. A. Mozart. Don Giovanni este una dintre cele mai jucate opere din întreaga lume”, a declarat directorul Operei Române Craiova, Antoniu Zamfir. 
Pe de altă parte, Cătălin Botezatu promite că artiştii vor avea parte de costume de excepţie. “Vă asigur că este vorba despre costume cum nu aţi mai văzut până acum. Nu vă spun mai multe, pentru că vreau să veniţi şi să vedeţi, dar vă promit că o să vă placă. Totul este, bineînţeles, glamour”, a mai spus designerul.  Don Giovanni vine după ce, Opera Română din Craiova a reuşit să pună în scenă, în aer liber, "Carmina Burana", care a adus un numar surprinzător de mare de craioveni la un spectacol de gen. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările