Soprana Leontina Văduva, la Adevărul Live

Leontina Văduva - 30 de ani de carieră internaţională

Soprana Leontina Văduva (55 de ani) a fost prezentă în studioul Adevărul Live, alături de Mihai Stan, preşedintele Asociaţiei pentru Muzică, Artă şi Cultură.

Ştiri pe aceeaşi temă


INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Leontina Văduva reprezintă unul dintre cele mai sonore nume ale solisticii internaţionale, cu prezenţe pe scenele de la Royal Opera House, Metropolitan Opera Covent Garden din Londra, Opera din Paris, Scala din Milanodin New York, Opera din Viena, Théâtre du Capitole din Toulouse, Gran Teatre del Liceu din Barcelona, Opera Comică din Paris, Opera Naţională din Bordeaux, New National Theatre din Tokyo, Opera din San Francisco, Teatro Municipal din Santiago de Chile, Teatro Colon din Buenos Aire.
 
Anul acesta se împlinesc trei decenii de când soprana a câştigat Concursul Internaţional de Canto de la Toulouse şi cariera ei internaţională a luat avânt. Momentul a fost marcat printr-o serie de evenimente aniversare, între 3 şi 8 octombrie, organizate sub titlul: Leontina Văduva 30.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările