„Sieranevada“, pelicula lui Cristi Puiu, proiectată pe toate continentele VIDEO

„Sieranevada“, pelicula lui Cristi Puiu, proiectată pe toate continentele VIDEO

Imagine din filmul lui Cristi Puiu, „Sieranevada“

Cel de-al patrulea lungmetraj regizat de Cristi Puiu, „Sieranevada“, va avea premiera azi, 28 iunie, la Moscova, în cadrul Moscow International Film Festival (23-30 Iunie 2016). Filmul va mai fi proiectat şi în Israel, Noua Zeelandă şi Australia.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sieranevada” va avea prima proiecţie deseară de la ora 19, la Multiplex Cinema October din capitala Rusiei. O a doua proiecţie a fost programată pentru mâine seară de la ora 22.00.

Următoarea oprire pentru filmul care a cucerit critica şi publicul de la Cannes va fi în Israel. Pelicula a fost inclusă în competiţia internaţională din cadrul Jerusalem Film Festival (7-17 Iulie 2016) şi va avea premiera pe 8 Iulie de la ora 21:45.

Pe 24 şi 28 Iulie „Sieranevada“ ajunge în Auckland (Noua Zeelandă), producţia fiind inclusă în selecţia New Zealand International Film Festival (14-31 Iulie 2016).

Tot la sfârşitul lunii iulie, filmul va putea fi văzut în Australia în cadrul Melbourne International Film Festival, eveniment care se va desfăşura în perioada 28 Iulie- 14 August 2016.

„Sieranevada”, care îi are în distribuţie pe actorii Mimi Brănescu, Dana Dogaru, Sorin Medeleni, Ana Ciontea, Judith State, Marin Grigore, Rolando Matsangos, Cătălina Moga, Ilona Brezoianu, va rula pe marile ecrane din România din 9 septembrie.

Acţiunea din „Sieranevada” are loc la trei zile de la atentatul din redacţia hebdomadarului parizian, Charlie Hebdo şi la patruzeci de zile de la moartea tatălui său, când Lary, un medic trecut de 40 de ani, urmează să îşi petreacă ziua de sâmbătă însoţit de tânăra lui soţie, în sânul familiei, reunite cu ocazia comemorării celui dispărut. Evenimentul, însă, nu se derulează conform aşteptărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările