Revelion la Opera Naţională Bucureşti

Revelion la Opera Naţională Bucureşti

Opera Română îşi aşteaptă musafirii de Revelion în "haine" noi    FOTO: Florin Ghioca

Ultima noapte a anului 2014 va fi sărbătorită la Opera Naţională Bucureşti printr-un dublu eveniment de excepţie realizat într-un autentic stil românesc: Concert de Anul Nou şi Petrecere de Revelion.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, pe 31 decembrie, începând cu ora 20.00, iubitorii de muzică clasică, şi nu numai, sunt invitaţi în Sala Mare a Operei pentru a lua parte la Concertul de Anul Nou. Într-o atmosferă de sărbătoare, solişti instrumentişti şi membri ai corului instituţiei vor aduce în prim plan momente îndrăgite din lucrări cu sonorităţi româneşti, prezentate publicului în cadrul unei suite de creaţii simfonice şi corale, intercalate cu partituri concertante pentru pian şi pentru vioară.
 
După încheierea Concertului, seara va continua în elegantele foaiere şi saloane ale Operei Naţionale Bucureşti cu petrecerea de Revelion. Aici, invitaţii se vor putea delecta cu bucate alese şi băuturi fine, meniul fiind disponibil şi în variantă vegetariană dar şi pentru copii, şi inspirat din rafinamentul bucătăriei boiereşti de altadată. Numeroase momente de muzică live vor contribui la reuşita acestei seri, iar trecerea în Noul An va fi marcată printr-un eveniment special desfăşurat pe Esplanada Operei Naţionale Bucureşti.
 
Biletele pentru Concertul de Anul Nou dar şi pachetele pentru Revelion la Opera care includ biletul la concert dar şi accesul la petrecerea de dupa pot fi achiziţionate online la adresa tickets.operanb.ro şi în reţeaua bilet.ro (lista punctelor de vânzare din reţeaua bilet.ro de unde se pot achiziţiona sau ridica biletele rezervate sau plătite poate fi accesată la www.bilet.ro/outlets.php), precum şi de la Casa de Bilete a Operei Naţionale Bucureşti, de luni până duminică, între orele 9.00-13.00 şi 15.00-19.00.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările