REPORTAJ VIDEO PREMIILE GOPO Tamara Buciuceanu-Botez, actriţă: „După 25 de ani, regizorul Jude a considerat că mai trebuie să fac şi eu puţin film“

Cum a fost la Gala Premiilor Gopo

La Gala Premiilor Gopo 2013, momentele haioase s-au întrepătruns cu cele emoţionante, iar sala plină-ochi de artişti, regizori şi personalităţi din lumea media au dat un plus de culoare evenimentului. O mare prezenţă feminină din cinematografia românească, Tamara Buciuceanu-Botez, a participat şi anul acesta cu plăcere la Gală. A lansat şi o provocare regizorilor români: mai vrea şi mai poate să facă film.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tamara Buciuceanu s-a numărat, luni seară la Gala Premiilor Gopo, printre nominalizatele la categoria Cea mai bună Actriţă într-un rol secundar, graţie rolului Coca din filmul „Toată lumea din familia noastră“, care a obţinut Premiul pentru cel mai bun film, luni seară. „După 25 de ani, regizorul Jude a considerat că mai trebuie să fac şi eu puţin film. Mi-era dor. După un rol ca cel din «Cuibul de viespi» cum să nu-ţi fie dor?“, şi-a amintit cea pe care o recunosc copiii pe stradă drept „Doamna Isoscel“. Actriţa a mai menţionat că ar accepta cu uşurinţă un viitor rol dacă i s-ar propune, pentru că „încă mai poate“. 
 
Ana Ularu, care a făcut parte din juriul celei de-a şaptea ediţii a Premiilor Gopo, a declarat că fiecare dintre cele patru filme nominalizate i-au fost dragi, însă ar mai fi fost unul pe care ar fi vrut să-l poată juriza. „Aş fi vrut foarte mult să văd «După dealuri» printre nominalizări. Dacă le-aş fi jurizat pe cele două protagoniste, m-ar fi bucurat mai mult pe mine ca spectator, decât ca actor sau profesionist“, a precizat actriţa. 
 
Urmăriţi reportajul de la Gala Premiilor Gopo, realizat de Adevărul. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările