VIDEO „Povestea iubirii“, aplaudată de peste 3.000 de oameni la TIFF. Corespondenţă de la Cluj, la Adevărul LIVE

"Povestea iubirii", aplaudată de peste 3.000 de oameni la TIFF 

Cel mai nou lungmetraj al regizorului Radu Mihăileanu, „Povestea iubirii“, a fost prezentat în premieră la TIFF şi aplaudat de peste 3.000 de oameni prezenţi în Piaţa Unirii. Din echipa filmului, la proiecţie nu a lipsit Sir Derek Jacobi, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi actori britanici.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

De altfel, acesta a avut amabilitatea de a răspunde întrebărilor jurnaliştilor şi a oferit un interviu în exclusivitate pentru Adevărul, pe care îl veţi putea urmări din 8 iunie, pe adevarul.ro.

TIFF 2017 a intrat în a doua jumătate, iar în această perioadă peste 1.000 de invitaţi sunt aşteptaţi să sosească la Cluj, mulţi dintre aceştia fiind parte a echipelor de filmare ale unor filme româneşti. Fireşte, weekendul următor va avea în prim plan şi invitatul special al festivalului, celebrul actor Alain Delon, care va fi premiat pentru întreaga activitate.

Până atunci însă, la TIFF a fost proiectat "Povestea iubirii", lungmetrajul lui Radu Mihăileanu, primit foarte bine de public la Cluj. Din păcate însă, nu de o asemenea primire s-a bucurat pelicula din partea autorităţilor locale, care nu au considerat că este cazul să limiteze traficul auto în zonă după ora 22.00, astfel că filmul a fost "acompaniat" de claxoane şi maşini demarate în trombă pe arterele din jurul Pieţei Unirii.

De la ora 13.00, urmăriţi pe Adevărul LIVE o corespondenţă de la Cluj, cu ultimele şi cele mai calde veşti de la TIFF, invitat fiind actorul Claudiu Maier, pe care Radu Mihăileanu l-a distribuit în pelicula sa, filmată în Canada, SUA şi judeţul Cluj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: