„Poveste de dragoste”, filmul Cristinei Iacob, va fi proiectat la Portobello Film Festival din Londra

„Poveste de dragoste”, filmul Cristinei Iacob, va fi proiectat la Portobello Film Festival din Londra

La londra se va spune o „Poveste de dragoste”, cu Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu

"Poveste de dragoste/ Love Is a Story", cel mai nou lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob, cu Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu în rolurile principale, va fi prezentat, duminică, la Londra, în cadrul celei de-a 20-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Portobello.

Ştiri pe aceeaşi temă

Portobello Film Festival este un festival independent de film din Londra, care adună anual peste 700 de lungmetraje noi din întreaga lume. Evenimentul a fost creat în 1996. Aici şi-au făcut debutul, de-a lungul timpului, regizori precum Shane Meadows şi Guy Ritchie.
 
Proiecţia filmului "Poveste de dragoste" va avea loc duminică, începând cu ora 21.00, în sala Muse de pe Portobello Road, informează un comunicat remis Mediafax.
 
Lungmetrajul "Poveste de dragoste" este un film despre iubirea dintre doi tineri artişti din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, Sebastian şi Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului şi viata îi rezervă acestei tinere frumoase şi talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească. Dragostea învinge întotdeauna, sau nu?
 
Alături de Dragoş Bucur şi de Raluca Aprodu, în film joacă Ducu Darie, Mimi Brănescu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu, Ionuţ Bora şi Gabriela Popescu.
 
"Îmi doresc ca «Poveste de dragoste» să fie văzut de cât mai mulţi oameni, de aceea mă bucură atât de mult gândul că vom ajunge şi la Londra cu acest film. Fiind vorba de oraşul unde am făcut o parte din studii şi unde am învăţat foarte multe, emoţia va fi cu atât mai mare cu cât ştiu că la proiecţie vor fi prezenţi o parte din profesorii şi colegii mei. Am făcut filmul «Poveste de dragoste» cu gândul la iubirile adevărate, care reuşesc să treacă peste orice bariere, într-o lume în care emoţia este tot mai minimalizată. Sper ca spectatorii să vină să vadă filmul la cinema şi să înceapă să creadă din nou în lucruri frumoase", a declarat regizoarea Cristina Iacob.
 
Pelicula "Poveste de dragoste" a rulat în premieră internaţională la Festivalul filmului de dragoste de la Mons, unde a fost selectată în competiţia internaţională. De asemenea, lungmetrajul a fost selectat la Festivalul Internaţional de Film de la Montreal.
Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob şi Dan Chiriac. "Poveste de dragoste" a avut parte de o echipă de excepţie, se arată în comunicatul citat. Astfel, imaginea îi aparţine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru şi Cătălin Cristuţiu, iar muzica originală aparţine HaHaHa Production. De sunet s-a ocupat Dragoş Stanomir, iar de mixaj, Cristinel Şirli (Creative Sound). "Poveste de dragoste" este produs de MediaPro Entertainment şi Zazu Film.
În România, lungmetrajul va fi lansat pe 20 noiembrie, fiind distribuit de Zazu Film.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările