Orchestra Română de Tineret pregăteşte, în decembrie, trei concerte extraordinare

Orchestra Română de Tineret pregăteşte, în decembrie, trei concerte extraordinare

Orchestra Română de Tineret

Pe 5 decembrie va avea loc un Concert de Crăciun cu Orchestra Română de Tineret la Ateneul Român, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Pe 10 decembrie va avea loc concertul Iarna Magică, dirijat de Cristian Mandeal şi pe 13 decembrie un concert de Crăciun la Catedrala Sfântul Iosif. În ultimul concert va performa la orgă solistul Giorgio Benati.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luna decembrie readuce Orchestra Română de Tineret în atenţia publicului din Bucureşti, cu un şir de Concerte de Gală, cu mari dirijori, oferind un program divers şi atractiv. 

Astfel, prima apariţie va avea loc în Concertul de Crăciun organizat de Primăria Capitalei, prin Centrul Cultural ARCUB,  pe 5 decembrie,la Ateneul Roman, când Orchestra Română de Tineret, dirijată de Tiberiu Soare,  ii va avea ca solisti pe doi dintre cei mai straluciti artisti romani, soprana Anita Hartig si tenorul Teodor Ilincăi. 
 
Va urma tradiţionalul concert “Iarna Magică”, organizat de Lanto Communication în colaborare cu Centrul Naţional de Artă „Tinerimea Română”, din 10 decembrie, de la Ateneul Român, când orchestra va fi condusă de fondatorul său artistic Cristian Mandeal.
 
Pe 13 decembrie este programat un al treilea concert, la Catedrala Sf. Iosif, cu un alt program festiv, Orchestra Română de Tineret fiind dirijată de Cristian Mandeal şi având-l ca solist pe organistul Italian Giorgio Benati, organizatori fiind de această data Institutul Italian de Cultură şi Ambasada Italiei la Bucureşti.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările