Oliver Twist va fi femeie

Oliver Twist va fi femeie

Charles Dickens, autorul lui „Oliver Twist“

NBC şi Silver Picture Television au anunţat, vineri, că vor produce o adaptare ”sexy şi contemporană” a romanului ”Oliver Twist”, scris de Charles Dickens în secolul al XIX-lea, informează Variety.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sub numele ”Twist”, serialul o va avea în centru pe o tânără de peste 20 de ani, care ”găseşte, în sfârşit, ideea de familie adevărată în mijlocul unui grup de proscrişi care îşi folosesc singurele abilităţi pentru a prinde criminali bogaţi”, potrivit reţelei de televiziune.

Producătorii executivi ai filmului vor fi Joel Silver, fondatorul Silver Pictures Television, şi Rodney Ferrell, preşedintele companiei. Scenariul va fi adaptat de Chad Damiani şi J.P. Lavin, cunoscuţi pentru ”Fruit Ninja”, care vor fi şi producători ai proiectului.

Între producţiile la care a participat Joel Silver se află ”The Nice Guys”, cu Russell Crowe şi Ryan Gosling, iar în prezent el lucrează la ”Suburbicon”, al lui George Clooney, un film scris de Joel şi Ethan Coen, cu Matt Damon, Julianne Moore şi Josh Brolin în rolurile principale.

În ceea ce priveşte proiectele pentru televiziune, Joel Silver şi-a adus aportul la serialele ”Veronica Mars”, ”Moonlight” şi ”Tales from the Crypt”.

Potrivit Variety, proiectul ”Twist” este în dezvoltare, noi detalii urmând să apară curând.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările