Noi interpreţi pentru „Romeo şi Julieta“ de la Operetă

Noi interpreţi pentru „Romeo şi Julieta“ de la Operetă

Imagine din spectacolul „Romeo şi Julieta“, de la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian“ FOTO: TNO.ro

Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian“ organizează, pe 21 februarie, un casting pentru alegerea interpreţilor din rolurile principale ale spectacolului „Romeo şi Julieta“. Astfel, spectacolul care s-a impus în 2009, cu Jorge (Romeo) şi Alexandra Crăescu (Julieta), va avea o dublă distribuţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Candidaţii pentru rolurile din spectacolul „Romeo şi Julieta“ vor fi selectaţi pe 21 februarie, în Aula Bibliotecii Naţionale, şi trebuie să aibă aptitudini vocale pentru pop-rock-jazz, precum şi pentru dans şi actorie. 
 
Cel care-l va interpreta pe Romeo trebuie să fie un actor-tenor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani, cu aspect fizic de 18-25 de ani, iar Julieta e preferabil să fie o actriţă-soprană lirică, cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, cu aspect fizic de 16-20 de ani. Termenul-limită pentru selecţie este 15 februarie. 
 
Spectacolul „Romeo şi Julieta“ al Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian”, în regia lui Kerény Miklós Gábor - KERO, este realizat în coproducţie cu Teatrul de Operetă şi Musical din Budapesta şi este una dintre cele mai de succes producţii ale teatrului, fiind totodată şi primul musical pop-rock montat de o instituţie muzicală profesionistă din România. 
 
De asemenea, pe 25 februarie, tot în Aula Bibliotecii Naţionale, tenorul Alfredo Pascu va selecta şase-opt tineri talentaţi de canto, pe care-i va instrui, în perioada 4 martie-4 iunie, în cadrul unei sesiuni intensive de cursuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările